2109344072 ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ 59, Νέα Σμύρνη a.rallis@hotmail.com
hero image

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΛΛΗΣ | ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗ
Τέντες - Συστήματα Σκίασης - Μεταλλικές Ντουλάπες


 

Η εταιρεία μας ΤΕΝΤΕΣ Α. ΡΑΛΛΗΣ σας προσφέρει την σκίαση που ανταποκρίνεται αρτιότερα στις ανάγκες σας, δημιουργώντας κατασκευές οι οποίες προσδίδουν άρτιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα με κάθε τους εφαρμογή σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα κ.α.

Χάρη στο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε είδους ειδική κατασκευή όπως πέργκολες, συστήματα κάθετης σκίασης, σταθερά υφάσματα, αντιανεμικά συστήματα κτλ.
 

Κάθε χώρος έχει τις ιδιαιτερότητές του και για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες σκίασής του, πρέπει να ληφθούν οι απαραίτητες ακριβείς μετρήσεις για να περάσουμε στο έργο της κατασκευής. Η επιχείρησή μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη μέτρηση, την κατασκευή και την άψογη εφαρμογή σε κάθε χώρο.

 

 

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
 Με μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις κατά περίπτωση. 
Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας.